Bemutatkozás
Engedje meg, hogy néhány szóban bemutatkozzunk Önnek, felkeltsük érdeklődését és elnyerjük bizalmát.

Társaságunk, a SilverCom Bt 2002. november 22-én alakult. Fő tevékenységi köre a mérnöki szolgáltatás, tanácsadás, ezen belül kiemelve a távközléstechnikai fejlesztéseket, amelyek megrendelőink egyedi igényeit hivatottak kielégíteni. Elsődleges szakterületünk a vezetékes-, és vezeték nélküli távközlési megoldások fejlesztése.

Infrastruktúránkra, és megszerzett tapasztalatunkra alapozva igényei szerint ettől eltérő szakterületen is szívesen állunk rendelkezésére. Ezek közül kiemelnénk berendezés-, és egységjavítási szolgáltatásunkat, amelynek keretein belül -meglévő technológiai beszállítói és logisztikai hátterünk jobb kihasználása érdekében- vállaljuk más gyártók berendezéseinek, egységeinek garancián túli karbantartását, javítását.

Nagy tapasztalatra tettünk szert az alábbi eszközök javításában és supportjában:

 • Tápegységek, töltők, inverterek: Meanwell, Cotek, Advance Power, Eltek, Powerstar, Power Quattro, Harmer Simmons, AEG, Alcatel, Saft, Ericsson, Siemens, Delta, Benning
 • UPS eszközök: Effekta MT 1000, APC, VISION, Gamatronic, MGE
 • Műszerek: Anritsu, Tektronix, Sunset, HP-agilent, W&G, Wavetek, Acterna, JDSU
 • Telekom berendezések: TDM eszközök, SDH eszközök, ethernet switchek, IP és MPLS routerek, tápellátó berendezések, szünetmentes árramforrások

A SilverCom Bt referenciái közül néhány múltbéli és jelenlegi partner:

 • Radiant Termelő, Szolgáltató és Kereskedelmi Rt
 • Radiant Távközléstechnikai Rt
 • Rubin Informatikai Rt
 • PolyNet Kft
 • Componex Electronics Kft
 • Antenna Távközlési Rt (jogutód: Antenna Hungária Zrt)
 • Invitel Távközlési Szolgáltató Rt

Cégünk rendelkezésére áll a minőségirányítással kapcsolatos különböző feladatok ellátásában is, kiemelve a TQM, továbbá az ISO 9000:2000, az ISO 9001:2000, és az ISO 9004:2001 szabványsorozat elemein belül történő működtetés koordinálását, illetve vevői igény szerint a kialakításban való aktív részvételt. De természetesen más minőségügyi rendszerek működtetésével kapcsolatban is állunk partnereink rendelkezésére.

Társaságunk bázisát kicsi, de energikus és rugalmas mérnökcsoport alkotja. Ennek köszönhetően már működésünk első esztendejét is sikeresen, nyereséggel zártuk, és hasonlóan jó eredményeket mondhatunk magunkénak azóta folyamatosan.

Társaságunk szakmai felkészültségét magas szintű műszaki-, gazdasági és minőségügyi végzettségű, diplomával rendelkező, gyakorlott munkatársak és referenciákkal rendelkező alvállalkozóink garantálják, akik feladataikat naprakész felkészültségüknek köszönhetően magas színvonalon látják el.

Munkamódszerünk szerint megrendelőink mindössze a feladatot határozzák meg, amelyet szerződésben vagy megrendelésben írásban részletesen rögzítünk. A teljes műszaki megoldás kidolgozása már társaságunk feladata.

Célunk, hogy korszerű, a piaci igényeket maximálisan kielégítő termék fejlesztésével szolgáljuk megrendelőink piaci sikereit. Fejlesztéseink végeredménye a teljes műszaki dokumentáció mellett a prototípus vagy prototípusokat is magában foglalja. A prototípusok elkészítését társaságunk biztosítja. A prototípus gyártás műszaki és logisztikai bázisára építve vállaljuk az általunk kifejlesztett berendezések kis szériában történő gyártatását, valamint saját termékeink, és más gyártók berendezéseinek javítását is.

Pénzügyi helyzetünk stabilitása biztosítja számunkra a folyamatos fejlődés lehetőségét az elkövetkezendő években is, mind szakembereink továbbképzése, mind pedig munkánk ellátásához szükséges korszerű műszerpark folyamatos bővítése terén.

Fejlesztési megoldásaink szabványosak és biztonságosak, megrendelői igény esetén külön távfelügyelhetőek, távkonfigurálhatóak és rendundánsok. Termékeink minőségét és vevőink megelégedettségét minőségügyi rendszerünk garantálja.

A SilverCom az általa kifejlesztett termékre, berendezésre és a társaság által javított egységekre garanciát vállal, a mindenkori törvényi előírásoknak megfelelően, vagy azokon túlmenően is.

Az egyes fejlesztési projektekben részt vevőként vállaljuk a cég egészére kiterjedő etikus üzleti magatartásnak megfelelő titoktartási nyilatkozat aláírását.

A SilverCom minden általa fejlesztett megoldásra átalánydíjas karbantartási szerződést ajánl fel megrendelőinek annak érdekében, hogy a berendezések szakszerű műszaki felügyelete, az esetleges hibák kiszűrése és a zavartalan működés biztosítható legyen.

Munkánk eredményességét biztosítják a gondosan kiválasztott alkatrész beszállító-, és gyártó cégek. Az így kialakított közvetlen gyártói kapcsolataink révén biztosítani tudjuk a prototípus elkészítéséhez felhasznált alkatrészek és kiegészítő elemek kiváló minőségét, továbbá rövid időn belül reagálni tudunk a megrendelői igények gyors változásaira.

Az eddigi sikeresen teljesített fejlesztési megoldásaink és egységjavításaink bizonyítják, hogy üzleti partnereink, megrendelőink biztos partnerként és együttműködő félként számíthatnak a SilverCom-ra a jövőben is.

Köszönettel tartozunk minden eddigi megrendelőnknek azért, hogy hozzájárult cégünk sikeres működéséhez, és bízunk benne, hogy közös sikereinket látva még több jövőbeni ügyfelünk veszi igénybe szolgáltatásainkat.

Tamás-Gidai Mária
cégvezető

Generic placeholder image